Voordelen

Onderstaand benoemen wij enkele voordelen voor u indien u ons inschakelt.
 • U hoeft geen vast personeel aan te nemen.
  U gebruikt Jonk Relatiebeheer op het moment dat u het nodig hebt voor de zo noodzakelijke contacten. Grote financiŽle voordelen zijn: geen sociale lasten, geen vast personeelscomponent, geen ziektegeld, geen onnodige lasten.

 • Inschakelen op Projectbasis.
  Elke organisatie heeft van tijd tot tijd extra personeel nodig om het werk te volbrengen of om bepaalde activiteiten op te zetten, Jonk Relatiebeheer kan u daarbij helpen zonder dat uw medewerkers van hun eigen werk worden afgeleid. Hun werk gaat gewoon door en Jonk Relatiebeheer zorgt voor de extra activiteit: het contact met uw klant behouden.

 • Inschakeling bij ziekte van uw personeel.
  De zo belangrijke flow van werk stagneert niet. Jonk Relatiebeheer zorgt dat de noodzakelijke bezigheden worden geklaard. Het contact met de klant is onontbeerlijk en moet ook bij ziekte van u of een van uw medewerkers door gaan.

 • Zelf geen tijd.
  U kunt zich bezig houden met alle werkzaamheden die uw organisatie nodig heeft om een gezond bedrijf te blijven. Jonk Relatiebeheer zorgt voor die relatie activiteiten waar u geen tijd voor hebt maar die wel broodnodig zijn.